Despre noi

ConCasa are 10 ani în care a activat pe piaţa construcţiilor, civile şi industriale, în care am acumulat cunoştinţe, am ajuns să concasaînţelegem ce-şi doresc clienţii, am mizat pe calitatea materialelor şi a serviciilor oferite, ne-am tratat cu seriozitate fiecare colaborator în parte, încurajând tot mai mult comunicarea cu clienţii noştri, lucru deosebit de important pentru a înţelege cât mai bine şi a putea pune în practică dorinţele şi cerinţele partenerilor.

Dispunem de echipamente profesionale, îmbunătăţindu-ne permanent tehnicile de lucru, iar membrii echipei cu care ne desfăşurăm acivitatea sunt calificaţi în ceea ce fac, dornici de a asimila cunoştinţe noi şi de a le aplica, atenţi la nevoile clienţilor şi capabili să satisfacă gusturile, chiar şi cele mai pretenţioase.

Vă putem realiza noi construcţia sau vă putem pune la dispoziţie, prin închiriere, echipamentele şi utilajele de care dispunem.

Oferim support pentru orice problemă sau nelămurire legată de proiectul dumneavoastră, deoarece ştim cât de important este ca noua construcţie să fie utilă, adecvată stilului dumneavoatră de viaţă.

Linişte, siguranţă, rezistenţă, durabilitate, costuri reduse, sunt factori ce trebuie să caracterizeze orice cămin, iar ConCasa vă garantează că veţi avea parte de toate acestea.