Inchirieri utilaje

Fiind specializaţi în domeniul construcţiilor, fie civile, fie industriale, ConCasa dispune de o gamă largă de utilaje de construcţii profesionale.

Pe lângă construcţii, oferim şi servicii de închiriere a acestor echipamente, dispunând de tot ce aţi avea nevoie pestru şantierul dumneavoastră.

excavators-230957_1280Mereu ne-am axat pe calitate şi aşa ne-am câştigat un loc de încredere printre partenerii cu care am colaborat, care ne-au recomandat mai departe, ajutându-ne să ne  împrospătăm continuu portofoliul clienţilor.

Ne –aţi ales mereu pentru că şi pe noi ne preocupă preţul pe care trebuie să-l plătiţi pentru un anumit serviciu şi mai ales, dorinţa de a vă oferi cea mai potrivită şi fiabilă soluţie, în funcţie de nevoile şi posibilităţile dumneavoastră.

Am tratat cu profesionalism fiecare contract încheiat, le-am pus la dispoziţie colaboratorilor utilaje profesionale, dar şi supportul tehnic necesar.

Indiferent de lucrarea pe care o aveţi de executat, ConCasa are toate dătorile pentru a vă ajuta să vă îndepliniţi misiunea şi să vă încheiaţi cu succes munca.

Echipamentele profesionale vă aşteaptă la tarife ce nu vă pot lăsa indiferenţi! ConCasa e soluţia dumneavoastră optimă!